VOIP & Hipper

Met VOIP telefoneert u via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen.

voip

Een combinatie met HIPPER maakt het mogelijk de functies van uw telefooncentrale op een intuïtieve manier te bedienen via uw iPhone, Android, Windows Phone of Blackberry 10 toestel. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid, overal: op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg.

Afstandsbediening

HIPPER werkt als de afstandsbediening van uw bedrijfstelefooncentrale. U kunt met HIPPER instellingen wijzigen zoals:

  • Niet storen
  • Doorschakelen (altijd, als niet bereikbaar, als in gesprek)
  • Verkort kiezen
  • Gelijktijdig rinkelen
  • en nog 15 andere telefoon centrale functies

Met HIPPER kunt u een binnenkomende oproep opnemen, u kunt een gesprek doorverbinden. Ook zijn uw contactpersonen en uw belhistorie (gebelde, gemiste en ontvangen gesprekken) zichtbaar. Vanuit de belhistorie kunt u eenvoudig een gesprek opzetten.

 

Mobiliteit

HIPPER biedt tevens de controle over een aantal mobiliteitsmogelijkheden, zodat u via één enkel nummer te allen tijde bereikbaar kunt zijn, wanneer u dat wenst!

Anywhere – Als u onderweg bent of regelmatig wisselt van werkplek, koppelt u met Anywhere uw mobiele telefoon aan uw vaste nummer, zodat deze mee rinkelt als er wordt gebeld. Als u mobiel opneemt, ziet de beller gewoon uw vaste nummer. U kunt het gesprek verplaatsen naar uw vaste toestel, als u tijdens het gesprek weer op uw werkplek aankomt.

Kantoor op afstand – Werkt u een dag vanuit huis; gebruik dan Kantoor op afstand. Uitsluitend uw thuistelefoon of mobiel zal rinkelen, omdat die nu onderdeel is van uw zakelijke telefooncentrale. Met HIPPER kunt u Kantoor op afstand eenvoudig instellen en vervolgens bellen, zonder dat er op de thuistelefoon kosten worden gemaakt.

Met HIPPER laat u de telefooncentrale een gesprek opzetten. U wordt eerst zelf gebeld. Zodra u opneemt, belt de centrale uit. Als u Anywhere of Kantoor op afstand aanzet, en uw thuis- of mobiele toestel heeft gekoppeld, gaat deze ook over. Op deze manier kunt u zakelijk bellen met uw thuistelefoon of mobiel, zonder dat u privé telefoonkosten maakt. Tevens ziet de persoon aan de andere kant van de lijn uw zakelijke nummer op zijn display. Met Hipper heeft u 2 identiteiten; de zakelijke en de mobiele. Als u de zakelijke identiteit gebruikt, weten uw collegae dat u in gesprek bent en ziet de receptioniste dat op haar scherm.